Business Card Miera Hassan dot Com

by - Friday, July 07, 2017

Assalamualaikum.
Hai.. akhirnya yang dinanti telah tiba.. drummdummdumm!!!

My blog dah ada business card! wihuuu

Before ni i tak tau pun pentingnya business card untuk blogger. For me, kalau ada pun nak bagi siapakan.. I bukan lah reti sangat nak approach orang and cakap "Nah kad saya".. No..no!

Eh tak reti la.. kad kerja i pun tak habis-habis lagi sampai sekarang. Even dah 3 tahun dan cuma ada 100pcs je macam tak luak pun. Hahaha.. Tapi sebab sejak i mula aktif berblog semula, i dah mula pergi ke mana-mana event ni, ramai pulak PR dan kawan blogger yang i jumpa minta kad i.. Huhu.. sayang pulak sebelum ni i takde kad, so tak dapat la nak bertukar-tukar contact number.. wuwuwuw..

But now, dun worry lah!
mierahassan dot com dah ada business kad.. hahaha.. 
Eh, Siapa nak business kad i haritu ye?

Tempahan business kad di sini : Fizz Graphic

You May Also Like

18 comments

  1. IQ pun plan nak buat tapi tak terbuat lagi, nanti upcoming event IQ nak miera punya kad!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh!! nanti kita tukar2 kad k..tak sabar nak jumpa IQ

      Delete
  2. Samala duku x amek port pasal namecard ni hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. tu yang miera terus order 300 pcs tu. haha

      Delete
  3. wahh cantik kad miera.. nanti kita tukar2 kad ye..

    yanieyusuf.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh kak yanie.. ai ada 300pcs ni ha..banyak sangat pulak kan. hahaha

      Delete
  4. Cantik kad nye.. Akak tak aktif blogging macam miera lagi, so tak perlu lah ada kad lagi. Hihi. Tapi one day nanti kalau dah serius mungkin perlu ada lah kot. Tapi boleh ke, laku ke aku.... Errrmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sy pun buat sbb pegi event org mintak kad.. and kadang nak buat something event, boleh la guna kad ni untuk perkenalan diri

      Delete
  5. LZ pun akan buat name card khas untuk blogger friends juga..
    Bila ada gathering nanti senang kita boleh exchange name card.
    By the way, cantik name card Miera.. Simple yet nice..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... nnti kita exchange k..
      tq LZ..

      Delete
  6. selalu jugak tengok design2 fizz grapic ni .design meletup letup gitu

    ReplyDelete
  7. cantik...nanti kita boleh la bertukar2 kad...

    ReplyDelete
  8. waaa..dah ada kad sendiri..saya tak pernah ada kad untuk blog..

    ReplyDelete