Tips Membeli Tiket Air Asia Free Seat

by - Monday, June 05, 2017

Hellu people,
Bila Air Asia buat Free Seat atau pun jualan tiket pada harga promotion, ramai yang mengadu susah nak dapatkan harga yang murah tu. Ada pulak yang alami masalah selalu masuk dalam waiting room je sebab terlalu ramai yang ingin membeli tiket flight dengan harga yang murah itu. Wahh kenapa berbahasa baku pula daku pada entry ini.. T_T

Sooooooooo, kat sini i nak kongsikan tips wajib yang tiket 'hunter' perlu ingat dan lakukan. No.8 dan No.10 adalah perkara penting yang orang lain selalu terlepas pandang

14 TIPS MEREBUT TEMPAT DUDUK PERCUMA AIR ASIA

Lets cekidaut :


Terima kasih Travetopia untuk tips yang berguna ni.
Happy hunting semua!!

You May Also Like

0 comments