Malaysia Website Award - May Nominees

by - Thursday, June 08, 2017

Hai.
Blog Miera Hassan sekarang tercalon untuk Malaysia Website Award 2017 untuk calon menantu pada bulan Mei dalam Kategori Personal. Yeay! Nampak tak keterujaan disitu, eh tak.. Nampak tak, ada blue ribbon kat tepi blog i ni? Nampak tak..?

Ok.

Actually, Malaysia Website Award (MWA) ni diadakan pada setiap tahun dan ada pelbagai kategori. So, blog i ni tersenarai dalam kategori Personal dan MWA ni organized by The Exabytes Group, one of the top IT establishments in Southeast Asia. Well, sebab i beli domain pun dari Exabytes ni kan. Jadi, begitulah. Terima kasih menerima pencalonan blog saya 💗💗

Memang baru pencalonan awal je, tapi biarlah dia nak excited sekejap. Mungkin setakat ini sahaja tahap yang dia boleh excited. Sila beri laluan sekejap.

Malaysia Website Awards
(MWA 2017)

Anugerah laman web Malaysia bertujuan untuk mengiktiraf dan memberi prestasi cemerlang, bakat dan usaha pemaju web terbaik, pereka web dan agensi web dan pada masa yang sama menggalakkan kreativiti, perkongsian dan peningkatan keseluruhan kualiti reka bentuk web di negara ini.

However, i can only bring home the award with your help. Sobs.
Honestly, i kalau bab kaut undi memang failed. Seriously, kalau kena calonkan jadi calon Naib President dulu zaman belajar, i akan tekup muka dekat meja. Malu punya pasal sebab i ni susah sangat nak convince orang untuk undi i. Even orang yang calonkan i pun tak undi. Tah pape, dia calonkan, pastu tak undi.Tah pape T_T

Jadi, apakah kesimpulannya di sini.?
Kesimpulannya, undilah blog Miera Hassan bagi calon bulan Mei, Malaysia Website Award 2017 dalam kategori Personal. Sebab i tak boleh nak harapkan diri i untuk sign up banyak akaun FB semata nak undi diri sendiri kan. I cuma harapkan you, you dan you sahaja.. Ngeh..ngeh..ngeh *senyum kambing*

Lihatlah. Baru 17 orang yang vote. Terima kasih. Tapi macam mana nak menang kalau 17 votes je kan *playing the sympathy cards*. Sobs.

Jadi, marilah masuk ke website ini dan undi blog saya untuk calon kategori Personal menggunakan akaun FB anda. Boleh kan? Siapa yang bantu, nanti i hadiahkan senyuman manis

Klik link di http://www.mwa.my/2017/may/miera-hassan-2, lepastu, undi blog i. Ajak la sedara-mara, kawan-kawan rapat atau kenalan, akak ofis, bos dan semuanya yang ada facebook untuk undi blog i tau.. tau.. Pelishhh....


xoxo

You May Also Like

4 comments