Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

by - Wednesday, May 31, 2017

Hai.
Sementara tak bizi ni kan.. Sempat la blogwalking sampai ke tengah malam. Lepas tu jumpa pulak Giveaway by Cikzacom ni..Eh, macam dah lama je tak join GA kan.. So, lets cekidaut.
 Giveaway kali ni dianjurkan oleh Cikza dengan kerjasama dari SGshop ECommerce Sdn Bhd. Haa..sebabkan first time dengar pasal SGshop Ecommerce ni, terus i tergoogle tau. Lepastu terus terdaftar. Eh..eh..eh, semuanya nak 'ter' aje ye.. 

SGshop Malaysia adalah sebuah agent Taobao

SGshop Malaysia adalah sebuah agent Taobao yang berpusat di Singapura dan ada cawangan di Johor, Malaysia. Bayangkan barang-barang yang ada semuanya murah. Yup..semuanya murah.. Dan yang bestnya sebab kalau sesiapa yang bertuah join GA dari Cikza ni akan berpeluang memenangi RM100 yang dikreditkan ke dalam akaun SGshop kita. Eh, kan tadi dah TERdaftar kan.. hehehe..

Baiklah Cikza, ni la barang yang i akan beli kalau i menang RM100 tu.
Jeng..jeng..jeng..
Dah lama teringin nak air purifier ni. Sebabkan bilik sewa i ni sekangkang kera je, dan air purifier ni pun sesuai untuk capacity bilik i, haruslah i rasa terpikat. Eh, banyaknya TER lagi. Dapat hirup udara bersih dalam bilih... ahhhh.. seronok. (pejam mata). Lepastu, eh.. murahnya..!! Free shipping lagi uols..

Begitulah keinginan i nak bershopping di SGshop ni.. 
Kepada sesiapa yang nak join GA ni, bolehlah ke link SINI. Terima kasih Cikza untuk GA ni.. muahh.. Eh, Selamat Pengantin Baru Cikza.

You May Also Like

4 comments