Rawat Kecantikan Dalaman dengan Herba Maharani

by - Thursday, April 02, 2015

Assalamualaikum semua.
Rasa macam nak share satu produk hebat yang ramai cari sejak akhir-akhir ni terutama anak-anak dara yang bakal jadi maharani..ataupun maharani yang nak merapatkan hubungan dengan maharaja persis anak dara. Ha gitu la..

Ok..meh nak cerita pasal herba maharani sikit. Herba maharani ni berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain). Ia adalah amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas.

Sebenarnya produk ni dah ada lama dalam pasaran.. Resepi untuk herba ni sebenarnya diambil dari zaman Maharani Cina lagi.Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa dinasti Ming. Ia dihantar dari farmasi diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan. Beijing Te Zhi Bai Feng Wan menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga dan darah, juga menyelaras kitaran haid wanita.
Kehebatan Herba Maharani:-

1. Anti bakteria (sekitar faraj)
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
3. Membantu menyelesaikan masalah haid tak teratur
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut.
5. Melegakan migrain dan angin dalam badan.
6. Menguatkan hati dan buah pinggang.
7. Melegakan asma.
8. Menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
9. Baik untuk pesakit diabetes (untuk kencing manis)
10. Menyelesaikan masalah buasir.
11. Merangsang hormon estrogen, progesterone & androgen (hormone seks)
12. Menberi kebahagiaan kepada pasangan.
13. Kesuburan dan awet muda.
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit.
15. Menaikkan seri muka.
16. Menegangkan payudara.
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat.
18. Melambatkan proses menopous.
19. Menguatkan antibodi/imunisasi.
20. Melancarkan peredaran darah.
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam.
22. Amalan semasa berpantang.
23. Menambah darah semasa bersalin.
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan.
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin.
26. Menghilangkan urat timbul.
27. Mengimbangi tekanan darah.
28. Meningkatkan kecerdasan minda.


Bukti sijil Halal Herba Maharani

Sangat mudah utk sihat dan bahagiakan diri kita sebagai wanita…Harganya pun sangat berpatutan..Maharani sekotak utk sebulan…so..kos yg diperlukan hanyalah RM98.00 sahaja.. kadang2 ..kita belanja makan, shopping itu ini..dah pun melebihi kos Maharani kann…so..belilah yg terbaik utk kesejahteraan tubuh badan kita..

1 kotak = 6 biji bola, 1 bola ada 50 biji

1 kotak = 300 biji pil kecil herba

Jaga dalaman tu.. Kalau gabungkan pakai Premium Beautiful Korset, lagi meletup la.. Badan cantik, luar dalam sihat.

Cara makan:
-Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.

1) Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
2) Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
3) Makan mestilah bersama air suam.

Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Tindak Balas Herba Maharani
Ada diantara kita yang akan merasa tindak balas tertentu diawal pengambilan herba maharani. Pernah juga ada yang tanya, "kenapa selepas pengambilan herba maharani , 'periodnya' ada bau yang kurang menyenangkan. Sebelum ini tak de". Dalam bahasa yang mudah kita faham, sebelum ni mungkin ada sisa-sisa darah kotor yang mungkin terkumpul dan tak habis keluar dan tiada apa yang boleh menolaknya keluar, tetapi selepas pengambilan maharani , herba ini membantu pembuangan kotoran tersebut.

Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku
GejalaPunca & Penyelesaian

1. Pening kepala, pipi, badan & telinga berasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit

Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi atau rendah. Teruskan seperti biasa. Amalkan Chlorella & miautan. Banyakkan minum air beralkali, BBA.

2. Mengantuk, letih, tekak kering dan dahaga
Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur. Banyakkan minum air beralkali.

3. Tidak mahu tidur
Kekurangan kalsium, Makan pagi sahaja& kurangkan dos (10biji setiap pagi). Banyakkan minum air beralkali.
4. Sakit pinggang dan lemah bahagian badan
Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid. Kurangkan dos (10biji). Banyakkan minum air beralkali

5. Kerap buang air besar / berdarah
Usus besar & sistem penghadaman lemah / kurang berfungsi, Kurangkan dos(10biji). Banyakkan minum air beralkali & air kosong

6. Panas & berpeluh – peluh
Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid & toksid agak tinggi. Kurangkan dos(10biji). Banyakkan minum air beralkali & air kosong

7. Kerap kencing
Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah, asid tinggi. Kurangkan dos(10biji) .Banyakkan minum air beralkali & air kosong

8. Terasa sengal-sengal badan

Masalah system saraf, hormon tidak seimbang. Kurangkan dos(10biji). Banyakkan minum air beralkali & air kosong

9. Kitaran haid berubah ( lewat / banyak )
Hormon tidak seimbang. Kelemahan system ovari. Teruskan spt biasa, amal Chlorella & miautan

10. Batuk keluar darah
Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paruKurangkan dos(10biji). Banyakkan minum air beralkali & air kosong


11. Keluar jerawat
Darah kotor. Banyak toksid & asid. Teruskan spt biasa. Amalkan Chlorella & Miautan


Mengapa ada tindakbalas
Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
•Cara pemakanan yang tidak seimbang & fast food
•Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan
•Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran,asap perkilangan dll.



Bersabar…hanya sementara.. Tidak semua wanita yang mengamalkan herba Maharani mempunyai tindakbalas yang sama, ianya berbeza, bergantung kepada masalah kesihatan dan kelemahan organ seseorang. Bersabar dan bersyukurlah masalah kesihatan yang dialami sedang di pulihkan.

You May Also Like

0 comments