Shanghai Trip - day 1


Finally... ngeh..ngeh..ngeh..
Shanghai Trip - update**

So, untuk hari pertama kami disini, semua dah diwajibkan untuk pakai baju Merah.. hehe..yela, semangat ni, Chinese People kan anggap merah ni ong..so nak jugak merasa aura tu ha..




dan semangat dan keterujaan bergambar dah bermula di KLIA.. hehehe


mmg makanan ringan menjadi kewajipan..risau kempunan la kononnye. wassalam

So flight berlepas dari KLIA ke Shanghai pd jam 1.40 pg 
(23 sept 2014) dan 
tiba di Shanghai Hongqiao Intrernational Airport pd jam 
7.15 pg (23 sept 2014)..

Lebih kurang 6 jam perjalanan dri KL ke 
Shanghai.

Sampai je kat Shanghai, TLC Shanghai Qualifier terus dibawa ke ORIENTAL PEARL TV TOWER. Nak cakap.... GAYAT..!! glass ye lantainye... dahla tinggi. sabar ye qualifier semua..



Next...berjalan sambil SELFIE.... and awak... Shanghai sgt sgt cantik dan besar..mcm bandar New York kan..





tumpang jap.. Eh kenapa dia tutup mata bila awak berdua dekat? hehehe

before check in hotel,,nak share moment paling best,
cruisen time...wahhhhh..awesome sgt kan.. and ini rupanya kejutan yang pertama Qualifier semua dapat.. naik Cruise.. and its FREE..!! 

cruise ride di Huangpu River..cantik sgt view bandar 
Shanghai pd waktu malam..

 Ops ini lah Oriental Pearl TV tower pada waktu malam.. Unik kan bangunan nye..and, bila naik cruise malam-malam baru nampak bandar Shanghai yang super besar dan unik dan moden dan futuristik dan..................

hye diwaktu malam





Dah puas keliling Shanghai dengan Cruise, masa untuk rehatkan minda dan makan..makan..

Dan ini adalah surprise yang kedua.. Tadaaa..
Bermalam di 
Hotel Radisson Blu Hotel Shanghai..hotel 5 star bukan calang2..hehehe
Company dah janji kan 5 star treatment trip and they make it... nak tgk mcm mana 5 star tu?? jom layan gambar lg...




ehem..5 star.. 



makan time...








Fuhh...setel 1st Day di Shanghai...lalala. Next update.!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...