Shanghai Trip - day 2

Assalamualaikum :)

So..nak teruskan perjuangan mengupdate Shanghai Trip hari kedua pulak.. Kepada yang nak baca Shanghai Trip yang pertama boleh ke SINI

Hari Rangers semua berwarna KUNING je.. comel..comel. So hari kedua ni, kami semua mmg buat aktiviti Shopping je.. masa ni la macam-macam nak beli. Jadi.. Ni la masanya..



 tengoklah Shanghai di waktu pagi.. So cantik..

Sang Jejaka

Sang gadis


Wajib lah isi perut dulu sebelum berjalan kan




jalan time...lalala



So firstly wajib singgah tempat sutera dihasilkan.. nama pun China kan.mmg Femes bab sutera ni




masa ni dorang tengah tunjukan macam mana cara nak tarik benang sutera tu..Sangat lembut.


jalan di pasar.. hehe.. manyak cantik dan murah

dan aktiviti malam pulak.. 
GALA NIGHT DINNER
hehe..untung siapa yang sambut birthday masa ni..sebab company kebetulan raikan birthday qualifier di sana.. Shanghai ye. hehe..mmg tak dapat nak lupakan la pengalaman tu kan.












and the food. Hahaha..ni jela yg sempat dapat gambar nye..huhu



Bye..muahh**


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...