Selamat Hari Raya!

by - Sunday, July 27, 2014

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca belog Miera Hassan ni kan sama ada anda berada di rumah, dalam negara dan di luar negara (over.!). Mintak maaf sekali lg sebab ni adalah short update dari saya sbb dah lama kan tak update lepas tu bila nak menulis tangan dan jari kaku. Tapi lepas ni, saya tak akan membiarkan blog ini berhabuk lagi. (Tak tau janji yang keberapa) and lepas ni saya akan update molek-molek untuk semua Ok.

Sebelum itu, haruslah saya berpesan. Makan molek-molek and in moderation ok. Pelis la.. tak yah nak buat alasan Raya setahun sekali dan buruk lantak (padahal diri sendiri pun sama. Deng!) Ok.. I pun dah sedar diri. I dah tak buruk lantak sejak cuba-cuba berdiet bulan Ramadhan haritu dan dah mula loss weight (Amaigad...!!!) dengan mencuba memakai korset raya. Ha gitu. sempat nak selit kan. So, lepas ni.. I will update pasal how I changed my life with TLC... jengjengjeng and how I get my beautiful body back  yang ececeh tu... Lol.. nak jugak menyelit. Ini entry raya la diknon. Pfftttt..............!!

Terima kasih kerana membaca dan SELAMAT HARI RAYA..!!! 

*lari..mak panggil buat kuah kacang..*




You May Also Like

0 comments