Kuda ku lari gagah berani :)


SAGARU
love..love..love


thanks mak abah and abang :)



Prelove Item- Be Poised


Haro! Does anyone love bundle stuff a.k.a preloved items? I nak bagitau ni, a friend of mine, ada buka 1 butik preloved item.. Ececeh.. bukan butik tapi blog yang menjual preloved item.  

Kepada penggemar preloved item atau kepada sesiapa yang sedang mula menjinakkan diri untuk mencuba pakaian dari preloved item ni, Sila lah dijemput (ayat tak pernah sesuai T_T) untuk ke blog kawan kite ni. Ada juga pakaian yang dia tak pernah pakai, tp nak let go jugak. :)

Nak skirt or dress yang comel-comel? ada juga taw..



nak gaya macam ini, pun ada laaa (fyi, she never wore it)




Terus nak.

I really love to try 1 of the clothes here, macam badan I ni size S la kan nak try semua. Tapi apakan daya, daku hanya mampu melihat sahaja sebab saiz badan yang gondang tak membenarkan daku untuk mencubanye .huikhuikhuik. So haritu I dah janji nak tolong untuk advertisekan budak cantik ni. Kalau ada yang uoll nak tgk lagi, sila lah pergi ke blog dia keyh. I nak letak semua pic pun tak dapat. Tgk sendiri dan pilih yang mana berkenan di hati. Semua lawa-lawa lah.. Tak caya lg? Go to :

Be Poised

Do take a look and who knows, there are something dat u like and wanna grab it.

Semuanya berbaloi-baloi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...