Cinta Saya



Sekarang suka buat topik cinta dan topik kawen,
kalau sembang dengan kawan pun, balik-balik cite pasal kawen sampaikan kawan pun naik menyampah dengan kau. Habis tu nak buat macam mana, dah kau memang miang kan.

dulu masa kau tak kenal erti cinta pandang pertama, kau slalu fikir kan cinta pandang pertama ni macam tahi bull. Wah, bagus pemikiran kau Miera. sampailah sendiri mengalaminya, baru tau cinta pertama itu indah.  Kalau dia buat lawak pun, ase nak gelak besar-besar. mcm lah lawak sgt kan. Even ada cili celah gigi pun, peduli apa. Asalkan dia gembira tgk kau. Eh, dia tak perasan kau lagi tu. Kene gelak lagi besar. 
Koh..koh (ape gelak koh koh)

Hei U, dengar lah ni.. dulu I tergila kan u.. sebab u cute.. u pink. walaupun orang kata u bodoh, i tak kisah. i sanggup tido dengan u. u dengan i sgt serasi. sebab u suka pink, i benci pink. tapi i tak kisah.. semua untuk u..



kan i dah kata i tak kisah,



.
.
.
.
.

tapi tu dulu, bila i tgk gambar u in real life, errr.. sori u. cinta i terkubur
 sampai disini saje.


mungkin teman u lg comel kot

hye teman si awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...