Final Exam



Hell-oh!!

As my final exam is approaching lagi beberapa hari je lagi.. Oh my! counting the day.. 4 days of countdown to the exact date of my first paper. Eh silap. memandang kan aku taip entry ni petang, so ada lagi 3 HARI.! Seriously, bulan ini sangat penat dengan test dan asiment yang berderet.. Sebab tu nak tunjuk my Planner for this month kat uolls jugak. Tgk jela macam mana daku menghadapi hari2 dalam bulan ni.. Masa untuk diri sendiri dan dating pun dah takde. Ececeh, nak jugak kau letak pasal dating kan. 

Hello My June Planner. Pasni boleh ronyok2 buang dalam tong sampah jiran sebelah.


See.. everyday is full with test dan test. Bukan merungut, cuma meluah.. Eh sama kan?

Jadi, aku sedang berjuang sekarang. Berjuang untuk meng-off kan laptop dan mula menelaah pelajaran. Itu baru satu. Banyak lagi perjuangan aku ni. Tapi kalau nyatakan semua, macam menggembur2 kan pulak sedangkan aku paling perlukan perjuangan tido, tido dan game. Hamboi.

Ni jadual exam kali ni..  Like before, paper aku la yang habis paling awal. Hmmp.. jadual pun yang paling rapat. 


Ok xpe.

budak CIVIL ENGINEERING memang begitu. tak gitu??



8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...