Little Hari Jadi Celebration in May

by - Thursday, May 31, 2012



Assalammualaikum.

Kawan-kawan saya sangat memahami dan baik hati. Dulu, masa diploma memang tak ada kesempatan pun nak sambut hari jadian sebab hari jadian adalah sewaktu cuti sem. Kali ni, semua nya ohsem. Permulaan cerita manis bermula apabila adik-adik di istana dongeng memandikan saya bersama lotion dan ais. Fine. Pastu baru nak pujuk makan burger. Oh, suweet la adik-adik ni. hihi..

Kawan-kawan sekelas pun tak dilupakan.. Eh silap, tak melupakan dengan membuat surprise party dalam kelas yang kosong. Eh, kita ingat uoll lupa sebenarnya sebab masa dalam lab ada yang dah balik. Thanks all sebab buat cerita hantu dalam kolej, buat kita tak leh nak tido malam. Dush! Tapi uoll manis.. Tiba-tiba uoll bagi kita kek. Suka lettew :)


Nasib baik tak tulis kita dah tua. ECEWAH 20-AN DAH SKANG. Silap-silap, 22 tahun dah. Umur yang dah boleh paranoid dengan wrinkles dengan calon suami dengan metabolisme rendah.






Budak-budak 20-AN yang super ohsem la. Perut kenyang suka hati. I love uoll sama rata lah. Seronok masa ini :') Thanks korang! Thanks nyanyi lagu birthday setiap kali I potongkan kek, atas paksaan atau tidak itu untuk kita-kita je tau.

Thanks too somebody for this lovely present. My feveret kaler.


Perut memang besar. Pulang kerumah terlihat hadiah makanan lagi atas meja. Ehehe..




Encik cikgu tuisyen pun tak lupa jugak nak celebrate birthday kita. Di hotel gitu. Adik-adik istana dongeng tolong serve kan. Memang haru biru. Rasa macam sedang melepak di kedai mamak. Sebab makan dengan mulut bising. Sabar jelah anak-anak ye. Teruja betul


Hye cikgu Azzam



Pulang kerumah, tiba masa untuk giliran kawan tersayang pulak,



Girlpren ku Cik Putri


ini kes google je. Sebab terlupa amik gambar. Mood happy nampak makanan


ececeh.. This will always be my feveret :)

Saya adalah orang yang sangat menghargai makanan. Kalau dulu waktu muda dulu, ala tahun 90an gitu, saya sungguh teruja apabila dapat makanan berupa birthday celebration dari ibu yang mengandung. Hehe.. 


All in all in a nutshell to conclude, I had a blast  is a wise move because eheh dapat hadiah lah kitew dah tua bangkew. Nantikan edisi khas Bumperr bersama saya lagi di Ikea pula. Nak menggedik je ngan edisi bumperr nye. Mentang-mentang membesar dengan majalah Ujang. 

Terima kasih sayang2.. :)





You May Also Like

5 comments