Kegunaan Mykad - baru nak tau ke?


Hari tu baru je buat Mykad baru kt Plaza Masalam, Shah Alam
Muka mmg nmpak xcantik..berminyak 
Tiba-tiba muncul pulak mykad baru, lagi banyak function and smart cikit la kan
dan dengar cite pulak mykad baru tu cuma boleh buat kat PUTRAJAYA?


So, try google.. and found this
Selain daripada digunakan sebagai dokumen rasmi, MyKad juga digunakan pada pelbagai program dan tujuan. Di antara program tersebut adalah:-
(kenapa ayat macam ejen insurans...ish3)

1. MyKasih 

2. Loyalty Card
 
3. Pelbagai kegunaan lain

Nak buat mykad baru la sebab mykad lama, muka nampak tak cantik. hehe :)


eh, I baru tau pasal ni.. lampi kan..muahaha

2 comments:

  1. mycard zai pun dia x leh detect.. waaa kene buat baru >_<

    ReplyDelete
  2. atien tak buat pun lagi mycard baru. Huuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...