Just Finish My Exam


Assalamualaikum :)

Ye.. nak cerita. I dah habis exam.
4 Subjek cover tak sampai seminggu, so sekarang I sakit hati
Sebab tak puas hati.

Paper yang berderet dari 4hb..
Permulaan exam yang sangat baik sebab cuma subjek CTU dan STATIC DYNAMIC
but then, MATH dan STRUCTURAL ANALYSIS
telah membunuh segala harapan untuk mendapatkan dekan sem ni.Ish..ish..ish T_T

Roomate bengang dengan I,
Sebab suka kecoh cakap paper dah habis.
Siap kemas-kemas barang lagi simpan dalam box and merungut cakap
" eh banyaknye barang nak kene kemas"

Eiiyuuu mmg saje nak kecoh. hahaha.. ops, maaf.

Esok bermula cerita baru,
pergi picnic dengan kawan-kawan di waterfall, then carik kerja.
Ingat mcam nak bukak bisnes. 
Jual TAM-TAM.. ok? laku kot. student kan kuat makan. keh..keh..keh

there is no more BOOKS to read
no more NOTES to been done
not enough sleep
no more YAWNING in the class!
goosshh
so relief!

Eh, jangan lah jeles, dah habis exam awal pun belum tentu result cantikkan,
Saya cuma kecoh cikit je,
sebab tension, berderet study dan tak cukup tido,
So now, I'm so relief yeww...!! lalala~



2 comments:

  1. beshnyeee da abes exam.... kami lagi 4 mroe to go.. huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...