What Woman Want



Selamat Hari Wanita pada semua2 wanita...!!!
Well actually, I tak tau pun betul ke hari ni Hari Wanita Sedunia
Tp memandangkan status FB yang melambak lak ucapkan

So, baru la tetiba tersedar yang hari ni adalah Hari Wanita Sedunia

Ape yang korang buat sepanjang hari ni?
(soalan ini khas untuk wanita saje, lelaki jgn nk menyibuk)

As for me, nothing special today.
Bangun pun lambat. Yeah..sekali lagi..!! membuatkan saya kelam kabut
bersiap untuk kekelas. Nasib baik saya adalah perempuan *sigh*
Secara tiba2 saya terasa ingin membuat sesuatu yang special untuk hari ni
Contoh nye macam memasak untuk makan tengah hari ni
Haha...padahal duk Kolej nak masak macam mana wei..huhuhu

Sempena hari wanita, perasaan saya meronta-ronta inginkan sesuatu!! Perfume yang saya ushar di kedai menjadi senarai pertama dalam wishlists saya..
Tapi ini pun konon2 jugak sebab duit pinjaman 
dah nak habis dek terlalu asyik membelanjakan nya untuk bende2 yang mengarut



Woshh hari ni nak ajak kawan2 layan cite Underdog Soldier la dan nak melaram bersama contact lens baru. Ape2 pun, kepada wanita diluar sana,
Selamat Hari Wanita ye!! 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...