KPOP : Lovers vs haters



Assalamualaikum :)

Isu :
entry pasal seorang KPOP haters..
boleh baca dekat cini



Maklum balas pelanggan:
( eh, ayat macam xsesuai kan?)

KPOP LOVERS VIEW:





siyesly, komen yang ni buat I gelak je

haha.. ini namanya alim-alim kucing.. 
sepatutnya dia doa supaya Allah buka pintu hati dia sebab dia baru je kutuk saudara Islam dia ni kan.hahaha LOL


but, ada jugak yang natural n takde nk sokong mana-mana kan..

NATURAL VIEW


and last 1, yang sempat capture in random:

paling sokong yang last ni.haha.. KENAPA ORANG SENTAP BILA CAKAP PASAL ARTIS KESAYANGAN DIA? dunia akhir zaman. Umat mengagungkan artis. For me, nk minat boleh, tapi janganlah sampai kutuk2 org lain. Okela, dia xminat KPOP, sebab tu dia kutuk. Fikir balik dr sudut yg baik ye.. Yang dia kutuk tu orang kafir. Tapi yang korang kutuk tu orang Islam. Saudara sesama Islam kan.. Macam ni la minda manusia sekarang. Sebab kan artis, persaudaraan hilang. Korang back up mamat korea tu pun, bukan dia paham and tau pun.keh..keh..keh.. jahat saya ni kan.  Jom sokong Maher Zain. lalala~

Renung-renungkan :)


8 comments:

  1. woahhh...style entry nih..aku suke bace..hehe..x sangke ade smpai kes cenggini eh.pengaruh k-pop kuat..huhuu..

    ReplyDelete
  2. ntah pape.. ne la jdnya bla ckp tnpa b'fikir..

    ReplyDelete
  3. tak suka diam jelaa, xyah kutuk2..
    kn xpasal2 kne maki ngan org len.. =.=

    ReplyDelete
  4. makan popcorn makan popcorn.

    hahahah

    ReplyDelete
  5. eh.. haha.. lain org lain ragam kan

    ReplyDelete
  6. xpaham aq gan bdak zaman skg nie..aq pown fan kpop tp xdew la taksub sgt mcm dorang nie...and kita xbley la nk ckp kt seseorang tu kafir walaupun dia bkan beragama islam...myb skg nie dorang bkn islam mana tahu 1 hari nty Allah bukakan pintu aty dorang n bg hidayah dkt dorang utk masuk islam...contoh mcm muhammad ali...dulu pon dia bkn islam and then Allah beri hidayah dkt die n die masuk islam...

    ReplyDelete
  7. apa lah pasal artis pown macam tu...kalau perjuangkan islam tak pe lah jugak...btw, first time dtg sini...nak cari info pasal kpop sebab nak kene buat forum..dah la NOOB tentang kpop ni...btw, nice blog...do visit me too...salam perkenalan:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...