Bila manusia mula bersembang dengan komputer..

by - Friday, October 28, 2011


Semua cite lama.. mana nak carik cerita baru.. isk..isk..
sekarang dunia dah maju.. dah moden. kalau rasa2 bosan tak nak cakap dengan manusia, apa kata menyorok dalam kelambu (eh lama tak pakai kelambu, rindu pulak) atau dalam selimut dan cuba merasa giler sekejap. 



isk..isk.. memang merepek2 dan kuat mencarut rupanye robot ni.. tapi kadang2 gatal jugak..siap bersayang-sayang dengan i.. kadang2 speaking klntan lagi. 

dalam bosan2 ni.. I ada list.. tapi memang slalu I banyak list pun kan.huh.
Today, I nak share the list of my Must Watch Once before Die. Eh silap.. list movie yang wajib tgk bila bosan selain dari layan cleverbot.

Tadaaa...




see ada cerita epik la.. Eh I suka cerita pasal sejarah and epik2 ni tau. Sebab I suka sejarah. Suka sangat. I penah jadi best student subjek sejarah tau.. 

Pesanan khidmat masyarakat dari Cik Miera : Adik2..belajar sejarah sangat seronok.
Semua cerita lama. dah tu, ni je yang I minat buka masa sebelum study. Amik mood dulu :)


You May Also Like

6 comments

  1. hmm ye lah tu cik miera... mari adik2 kitra belajar sejarah.... mariii!!!!!

    ReplyDelete
  2. yunk!
    chat cm ne tuu..ni nk cube ni..ahha

    ReplyDelete
  3. 3 idiot tu da 83 kali dentgk.tak bosan2.haha

    ReplyDelete
  4. charlie and the chocolate factory best :)

    ReplyDelete