Semester ini

by - Thursday, September 22, 2011



Assalammualaikum :)
minggu ni, kami dah stat belajar setelah 4 bulan cuti honeymoon bersama suami tersayang di rumah (macam lah ada suami kan). Masa honeymoon sementara tunggu nak sambung belajar, rasa gembira tak terhingga. paham tak perasaan ni? huhu.. abaikan.

Jadi, dari masa ke semasa, maka bermula lah pengajian di sini. Rasa macam belajar pun agak tepu je otak. Bayangkan cuti 4 bulan diselimuti dengan pelbagai mimpi indah tiba2 kene duduk dalam kelas, memahami apa yang di ajar.. Semoga anak gedik ni sedar la ye. doakan.

Oh ye, thanks untuk kawan2 sayang yang memberi pinjam lantai bilik dan bumbung untuk menumpang tidur apabila sedang menunggu proses rayuan masuk ke kolej kediaman. Alhamdulillah now dah dapat tempat tinggal sendiri. Nak kemban2 dalam bilik pun xpayah nak malu2 dah. ihik..

Bila mula masuk belajar disekeliling pelajar diploma yang sedang menghadapi final exam dan nk stat cuti sem, perasaan semangat nak study hilang macam tu je. sebab mula perasan yang diri ni pun nak cuti lagi. gedik betul. padahal baru je stat belajar minggu ni dah nak balik umah. tido puas2..

Ini subjek yang saya belajar untuk sem ni. Ada subjek baru untuk kiteww tau. teruja ke.

Structural Analysis
Computer Programming
Further Calculus for Engineer
Construction Engineering
Report Writing
Ethic Relation
Geotechnical Laboratory
Fluid and Hydraulic Laboratory
Structural Engineering Laboratory
Static and Dynamic

 jumpa kawan baru dan dia kata muka saya matured la. ish.! mana ada. kiteww ni kan muka keanak-anakkan. gedik !

You May Also Like

17 comments

  1. 2 LA..BUDAK2 XLEH BG CUTU LELAME SBNRNY..

    ReplyDelete
  2. fluidn hydraulic yang sangat menyusahkan nak paham..-_-'

    ReplyDelete
  3. com.progrmming?? csc?? zzZZZ,,
    mira syg....i nk cop,buku2 u i nk borrow taw...(i thu u xjual kt org sbb tu nk borrow jew),ok..?
    ;)

    ReplyDelete
  4. ahahaha.xleh bla. sempat je xnk ngaku muka u matured eh. matured means tua..:P

    ReplyDelete
  5. owh,senang je smua subjek tu...hehe

    ReplyDelete
  6. banyaknyer subjek u...xsanggup i..hahaha..gudluck bebeh!

    ReplyDelete
  7. blajo leklok... err ko da gemukkk ahhh.... k bai.... hahahha

    ReplyDelete
  8. hahaha.. aku dh gemuk? siot ko petai.. punye la comel. ko kata gemok. ciss

    ReplyDelete
  9. azlina ishak : ko smbung s.alam ke?? yup csc tp dia kata ni lg mndalam.huhu..buku rujukan aku pakai la.. hahaha

    ReplyDelete
  10. cuti 4 bulan buat anda bahagia. ini buktinya. eh???

    haha

    ReplyDelete
  11. mira cyg...study elok2 molek2..good luck:)
    namo noty2..hehe

    ReplyDelete
  12. baru pasan ko ade 10 subjek...byk nye...bape kedit hr ni???

    ReplyDelete