Sekilas Hupdate Sebelum Sambung Belajar ke UiTM Pulau Pinang



Assalammualaikum..! :)

poke me.. poke me.. nah, gedik sudah. tajuk tu katanya sekilas je kan. 
maka tak perlu la nk bercerita panjang. sekilas je katanya
ni, muka baru


tembam bukan??lemak ketara di bawah dagu.

pergi Penang pagi ni jam 9:30.bertolak naik bas..
naik bas ok!
bukan naik kereta seperti yang parents orang anta untuk budak yang baru masuk.huhu
survive cikit la..mak kata sebab dr diploma dh duduk situ. T_T

barang-barang yang perlu dibawa cuma ini sahaja.

Si busuk Siti Jong bin Nik tu masih difikirkan nak bawak atau tak
hadiah seorang teman tu..sayangnye..

sampai sana baru beli barang di sana,
dan cuba apply kolej kediaman..
hope dapat la. kalau tak, terpaksa la cari rumah sewa..hmm

azam kali ni
kalau boleh nak cuba dapatkan CGPA degree 3.5 ke atas sebab dah mula rasa menyesal pada pointer CGPA diploma dulu. walaupun 3.0++, tp tak rasa bangga sgt lak

 haha, kan dah kata sekilas update je
sekian terima kasih :)

nak tau pasal pendaftaran dan tgk gambar uitmpp?
click link ini,
Pesanan Dari Akak Senior UiTMPP

15 comments:

  1. comey!!! hahahaa :D bawak aje si busuk siti jong blablabla tu..huhu

    ReplyDelete
  2. selamat mnstudykn diri la ye.. :)

    ReplyDelete
  3. sape kwn ko yg bagi ko tu?? wahahahaha.. comey gile dy.. terharu aku~

    ReplyDelete
  4. good luck!jgn jd mcm sy..menyesal tak sudah pointer rendah mse degree dulu...ada mase mai dtg beraya rumah..aper hal sgt uitmpp ngan bandar perda ni.hehehe

    ReplyDelete
  5. Selamat kembali ke sekolah.haha
    Siap bwk bear tu.hoh

    ReplyDelete
  6. ehhh...

    dkt la...
    jemput la dtg rumah..

    hahahaha

    ReplyDelete
  7. UiTM Png my old memories!eh..ade anak buah fiza kt uitm png mewarisi fiza..hihi

    ReplyDelete
  8. selamat belajar.. jadilh warga yg berguna kpd agama bangsa n negara..

    ReplyDelete
  9. naz & zai : haha mana ada bawak. tinggal je.. xcukup tgn nk pegang

    ReplyDelete
  10. lynalike : ntah.. minah senget kot yg bg.. haha

    ReplyDelete
  11. the botak & sam benjamin : thanks all.. :)

    ReplyDelete
  12. fiza : ank buah tu amik course pe?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...