Pesanan Seorang Rakan Karib

by - Monday, September 12, 2011

Assalammualaikum :)
Hye all.. so, today dah mula pendaftaran pelajar degree. Luckily, sambung terus part 4.. kira macam transfer kredit la kan sebab before this saya amik diploma pun kat UiTM. so, maknanya sambung cuma lagi 2tahun setengah. Jimat masa bukan. ekeke. :)
 
Masa pendaftaran ni tiba-tiba teringat pada kawan baik saya. Selama ni sentiasa bersama .Sedih bila dapat mesej dr dia pagi. gambar mereka berdua. derrr.. korang mmg jahat kan nk buat aku sedih.. haha.. syg korang.

 oh ye, pernah tak saya cerita pasal mereka.? Rasanya tak kan. mereka ni la perempuan2 yang suka sangat nyanyi lagu Rossa- Hati yang kau sakiti bila mereka kecewa dengan cinta. Dambaan pilu katanya. huh..
Kami sgt berlainan. Tapi kami serasi. Mereka perempuan yang tidak tinggi dan tidak hot tapi saya sebaliknya. Mereka pandai setiap sem dekan. Tapi saya pandai juga cuma takla setiap sem dekan. Mereka sgt rajin pergi kelas tapi saya malas. malah selalu lambat ke kelas. Haish.. makanya kematangan mereka lebih dalam hal ini kan :)



ni kila ngan amal.. dorang best tau. suka belanja makan. kalau datang bilik kila, seronok dapat makan. stok makanan dia banyak. Amal pulak suka buat bising. Dia ni brutal. Suka buat hal dengan saya tapi kadang2 penakut jugak. hikhik.. Kami serasi dalam bab makan. sebab kami suka makan. =P

sayang betul saya pada mereka. Masa nak balik penang tak dapat jumpa mereka.
semalam, kila msj..


pasni kalau xfaham nak mintak tolong sape. nak tiru jawapan kat sape. nak mintak makanan malam2 kat sape. nak mengadu domba kat sape.. :(


You May Also Like

12 comments

  1. hukhuk..i yang sedih plak bace msg die..
    u jage diri leklok tau...jgn sedih2.. ;)

    ReplyDelete
  2. haha.. i baca pun nangis tau..meleleh2

    ReplyDelete
  3. erghhh aku baru lupakan lagu rossa tu kau dah ingatkan balik terpaksalah aku download dan dgr lagu tu masa bace novel nanti sure meleleh muahahhaa

    ReplyDelete
  4. ololor... sedey nyer.. rindu kt mereka jugeee.... sob2.. :'(

    ReplyDelete
  5. woi, ko edit ni!!ktorg hot, ko sbaleknye..ahahahaha..knye..ahahahaha..

    ReplyDelete
  6. eh hello.. nasib la.. tu tersilap taip la mkcik.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. cik miera. jangan sedih2. ehehe. saya ada ! hehe

    ReplyDelete
  8. so sweet ada kawan macam tuh
    :)

    ReplyDelete
  9. setiap stage kehidupan..kita pasti kenal seseorang yg sgt rapat dgn kita..lepas tu berpisah..tp akan ada yg terus kita hubungi, itu yg kita panggil sahabat..tp ada juga yg akhirnya lost contact..maka kita lepaskan begitu saja..~

    bila renung balik ke belakang..setiap satu kwn yg kita jumpa, pasti ada seribu satu kenangan dengan dia..~

    masih jauh perjalanan..all the best utk adventure yg seterusnya~ =)

    ReplyDelete
  10. ololo.. siannyewwwww...

    carilah membe baru utk ditiru.. hehe..

    ReplyDelete
  11. bertemu dan berpisah memang adat dalam dunia ni...

    ReplyDelete
  12. olololo...xmO sedeh2...hihihi.. trus smbung degree ae...bijak betul...smOga berjaya yap :D

    ReplyDelete