Watcha says??

by - Monday, August 15, 2011



Hye tengah hari yang panas,
Mula-mula rasa berat hati nak keluar dalam cuaca macam ni,
rasa macam melt je tahu tak..
pasang aircond kuat-kuat, harap korang paham la kuat-kuat tu macam mana
oh, ia merujuk kepada pasang aircond sejuk-sejuk sehingga mencapai
keadaan yang seperti dalam peti ais. ini kata saya lah..
disebabkan kesibukan yang dialami,
maka update blog pun seminggu sekali dan keluar buat hal pun
seminggu sekali. So, walaupun cuaca panas terpaksa juga
keluar menguruskan hal-hal peribadi.
nmpak seperti budak baik yang hanya buat hal seminggu sekali berbanding orang lain
yang buat hal setiap hari.

So Today!!
keluar buat hal lagi

sangat excited bila IC dah bertukar wajah
keanak-anakkan kepada wanita tembam yang matang
inilah buat hal yang kene uruskan pada hari ini
pergi ke Plaza Masalam Shah Alam dan buat muka kesian meminta agar diberikan parking
dalam cuaca yang panas,
proses menunggu kat kaunter untuk mengambil IC pun tak lama

sebenarnya IC tu dh siap 2 minggu lepas.
tapi baru ada kesempatan nak ambil.huhu

Alhamdulillah semua dah setel,
IC pun dah siap,
urusan kemasukan ke Universiti pun dah setel separuh,
tinggal urusan membeli belah bersama keluarga tercinta je yang belum
jadi, sekarang duduk rumah,
goyang kaki,
baring dan tidur,
sampai waktu berbuka..


Favourite quotes of the day :
Gratitude is the fairest blossom which springs from the soul. 
oh terasa comel la bila ada qoutes setiap hari macam ni
inspirasi..inspirasi

You May Also Like

2 comments