Tough month

Hey.. lama tak mengarut
apa khabar makcik pakcik..?

rindu.. rindu.. lama tak hupdate
tapi semua tak rindu saya.. oke, jom gelakkan perempuan ni
harharhar.. stop.!
jangan nak melebih-lebih

baru awal bulan
tapi dah tau perjalanan bulan ni yang agak bizi pada awl bulan
currently, I'm at UTM Skudai
Hye orang Skudai :)

******

Sebenarnya nak cerita,
bulan kuat atau bulan tegap atau bulan keras *mengarut*
disebabkan sedang menjalani latihan kawad untuk
Majlis Tamat Latihan Pegawai SUKSIS Malaysia
2 minggu latihan kat sini oke..
hasilnya

1. Hitam
memang sedia maklum bahawa latihan full 2 minggu ni 
akan menyebabkan seseorang itu hitam legam
bukan hitam yang sebarangan
Hitam jelaga.. tau x. jelaga oke.
kene jemur tengah panas masa tgh hari,
buat masa ni boleh la korang nak panggil saya hitam kan.. tunggula saya cerah balik
muahaha..
oh gambar tiada sebab takde confident nak amik gambar

2. Kurang berat badan
haha, gelak kan diri sendiri dulu,
padahal tak timbang berat badan lagi tapi dah tau hasilnya
hei sebab seluar dah longgar oke
ni pun perasan jugak.the.he..hee

3. Rasa nak demam
tak nak komen. badan rasa penat sgt
walaupun bergelen2 air 100 plus minum pun still rasa dah tak bertenaga
sebabkan kene jemur tgh panas, rasa panas dalam pulak
dahla tak boleh nak minum ais sebab takut tumbang dalam baris

hei, nak tau cerita tak, macam ni..
saya pernah curi-curi minum air coke tau
tak tau kenapa hari tu teringin sangat nak minum coke
so, mintak la member saya kat sini belikan. nyum..nyum
mujur tak tumbang.. tapi kesannya, kaki menggeletar.. tak tahan beb
oh, ini sepatutnya dalam tajuk
keburukan minum air coca cola.. terima kasih

****

gud news ialah :
sambung degree di Penang semula
Sarjana Muda Kejuruteraan (Kepujian) Awam (Infrastruktur)  
Alhamdulillah.. syukur dapat sambung study 
cuma sedih sebab kawan2 lain semua sambung kat S.alam


jom layan video,

suka video ni.. :)



9 comments:

  1. wahhh..dpt penang balik?

    jgn lupa jga kesihatan..jgn tumbang masa tauliah pulak..hihi

    ReplyDelete
  2. patut lama xnmpk dia dekat blog xpun fb. bz rupanya.

    neway, congrats cik miera. jgn la sedih2.kwn bleh dicari dear. adat pertemuan mst ada perpisahan. yg pntg kne truskan perjuangan !!! yeah!!!heee :)

    ReplyDelete
  3. ohoh..bz ke?patut lame x upate..btw, selamat belajar...kekeke...

    ReplyDelete
  4. Miera...up la gambo..itam pun xpe..heheh...

    Tahniah dpt sambung lg..Penang pun happening what...

    ReplyDelete
  5. upload la gambar itam jelaga tu.. nk tgok.. bukti! ;-p

    ReplyDelete
  6. sokong Lihin....upload je..hahaha

    ReplyDelete
  7. org yg aktif ni kena konsisten aktif

    kalau tak badan cepat naik mengalahkan org x aktif

    ReplyDelete
  8. goodluck!hitam?xape, pakai fair n lovely :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...