Baby with Scarf

by - Friday, June 17, 2011

Lagi-lagi cerita anak..
eh tak..semalam cerita mak budak kan
sekarang sila dalami tajuk entry sebab malas nak explain banyak-banyak
Baby with scarf..
baby..babies

again.. nak cakap.. baby sungguh comel dan innocent
kalau paksa dia pakai ape2 pun dia tak kisah
yela tak kan tiba-tiba nak merungut cakap
"ei tak lawanya pemilihan kaler. tak sepadan dengan saya.. ibu tak pandai pilih"
tapi mana lah tau kalau ini yang tersirat dalam hati baby kan

maafkan saya sebab mengarut..maafkan

now, mari hayati beberapa gambar
kanak-kanak girang yang mendapat sentuhan dandanan dari saya


ahaks.. tiba2 rasa terpanggil nak menyajikan gambar-gambar

alolo comel.. come to mama sayang 



oh tiba-tiba rasa macam nak cakap ini
if i have a baby (baby girl), nak pakai kan tudung la..
didik dari kecil..

You May Also Like

19 comments

  1. baby... come to papa (sorang negro)

    ReplyDelete
  2. cian dia kene babap sampai nangis

    ReplyDelete
  3. kiyut gile pakai scarf..comey betul^^

    ReplyDelete
  4. gambar sec tu dye tengah nangis ke?

    comel jeee. ololo

    ReplyDelete
  5. hahhaha.. comey.. pakai kaler merah mesti cun nih. pipi tembam kemain..

    ReplyDelete
  6. comel baby pakai tudung... ^___^

    tak salah berangan nak babygirl.. didik dari kecil bagus.

    ReplyDelete
  7. comel kan...

    aimi : ko ke negro tu? huhu

    ReplyDelete
  8. keri henry : mana ada kene babap.. dia xnk ngn aku je. haha

    ReplyDelete
  9. eheh bagusla dah ada impian macam tu, tunggu nak laksanakan je nanti, mudah2an ia jadi nyata, amiinn

    ReplyDelete
  10. wow.....dah plan awal2 lagi....hehe bila nak kawin kak miera oii..hehe :)

    ReplyDelete
  11. holololooooooo....comeynyeeeeeee :-D

    ReplyDelete
  12. arrgghh..geramnyeww..!!
    soooo kiut...!!! heeehhe :D

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete