Result Exam

by - Wednesday, May 25, 2011

Assalamualaikum semua..
Cerita diploma sudah habis..
Tutup buku..
Terima Kasih.. ;)

Now, nak cerita pasal result untuk diploma ni..
hihi..
gembira hati.. seronok.. walaupun tak berapa nak dekan
Tapi gembira sebab dapat grad sama2 dengan kawan2
Bersyukur sgt
result ok!!!
walaupun CGPA agak menurun tapi masih mampu mengekalkan pointer 3++

Terima kasih pada cegu2 a.k.a lecturer yang mengajar dr part1 until now..hihi

Awalnya rasa terkilan sebab ingatkan dapat dekan untuk last sem ni
Tapi, takpela.. usaha mungkin tak cukup
Congrats too all my frens especially my besfren yang dapat ANC and Dean list
Sukanya dapat grad sama2...

Terima kasih kepada blog motivasi yang berjaya menaikkan semangat saya
Its really inspiring me up
Katanya,

Pointer itu hanyalah ‘sekelumit’ kelebihan bila anda tamat pengajian nanti. Sebenarnya di luar sana terlalu banyak peluang menanti anda. Anda akan berjaya dalam hidup jika bersedia untuk berubah dan terus belajar.

You May Also Like

21 comments

  1. woah! congrats. bukan senang nak dapat 3 pointer ke atas . huhu. tahniah =)

    ReplyDelete
  2. wawaawawa...3pointer tu beb..hebatlah kamu...hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah..degree naty leh dekan lg byk2..hihi

    ReplyDelete
  4. awk.. 3pointer hebat ke? huhu... xla...

    ReplyDelete
  5. nanti dekat luar... result tu guna masa interview ja

    siapa yg cepat adapt dengan persekitaran kerja dialah yg senang untuk berjaya

    ReplyDelete
  6. 3++.. okla tu..
    tahniah2..
    smoga smakin sukses lpas ni.. =)

    ReplyDelete
  7. abes tu???4++??ada ke???xda kan???hehe

    ReplyDelete
  8. haha.. oke2.. admit.. xhebat la sebab 3++ bukan dapat dean list pun.. huhu

    ReplyDelete
  9. wah kire dah abes la ni ea.. boleh la kawin pas ni.. ngeh

    ReplyDelete
  10. tidakk!!! mne boleh habis dulu..x dpt nak dting dgn ell..haha :P


    so tahniah la..ell lagi 2 sem..sem akan dtg ni and then sem 6..haha x sbr rasanya......npe x amek degree kat penang je? leh tuntut nasi ekonomi.....hahaha :p

    ReplyDelete
  11. tahniah coz dah dpt diploma...semoga berjaya dlm bidang yg diceburi...:)

    ReplyDelete
  12. hati batu ; haha... duk la pnang tu oke.. hihi

    ReplyDelete
  13. congrate cik miera!..nnti pose gmba grade bnyk2 kt blog oke..:)

    ReplyDelete
  14. congratz !! terer tuu,blogging lagi,stdy maintain...:)

    ReplyDelete