My wishlist..!!

by - Thursday, May 19, 2011

So, April dah lepas kan..
Terima kasih.

Now, its May.!!

can guess why i'm so excited.?
ya sayang.. lagi beberapa hari lagi saya dah nak masuk 21 tahun.
lalala~~
excited x? plis..plis...

Oh, i'm done with my list..
Tahun ni terlebih excited nak bercerita siap dengan list lagi
sebab ada blog.. tahun lepas takde.. tahun lepas nye pun lagi takde
Oke, perlu ke cerita semua tu Miera?
Tak perlu dong!!

CUPCAKES!!
I really want it for my birthday..
gantikan kek2 biasa tu kepada cupcake..waa~~
so cute la. siyesly.. nak sgt.. nak frame kan kat dalam bilik
tak moh makan.. sebab cute.. ;)

ketepikan semua diet..
nak makan ice cream banyak2..
nak makan semua perisa.. nak makan sorang2..
ya..!! nak sgt. mcm dh lama sgt tak makan ice cream..
padahal baru semalam makan cornetto kan

Baby Guitar
bila nak dapat ni...
someone plis.. nak ni jugak.. dah lama idam kan
tapi fulus selalu kering xdapat nak beli

Dream On Miera
Gitar sayang.. tunggu dinda ye.. 

New Hair
siyesly, dah boring ngan style skrg
nak potong pendek mak tak bg
tapi nak rambut macam ni
so comel kan.. 

ada lagi ni..
sikit je lagi
sikit je lagi ;)

now, things I wanna do ;

water fun gun;
haha.. baca blog someone and nampak gambar ni
seronok nya..!! main air, tembak2 org.. 
selama ni asyik tembak pakai getah paip je kan..
nak jugak pakai water gun macam tuh

KURUS..KURUS.. DAN KURUS
memandangkan pertambahan berat badan yang mendadak pada tahun ini
dan berjaya membuat kan semua org berkata "Miera, knp makin gemuk"
huh..kata2 ini bukan impian saya
jadi saya nak kurus.. nak slim.
Hourglass body figure..

nampak panas gitu.. I mean, hot la


oke.. ini aje..
sikit kan.. :) HAHAHA
suka listkan bende yang agak mustahil untuk dapat
BYE.. 



mak pesan : jangan kuat berangan.nanti nasik hangit

mak pesan lagi : pegi masak nasik sekarang!! T____________T



You May Also Like

37 comments

  1. amboi. banyak nya wishlist. nak cupcakes!

    ReplyDelete
  2. sarah : haha..me too.. nk jugak

    ReplyDelete
  3. iniialahaku : kedekut ea?haha

    ReplyDelete
  4. ala..nak ke??
    banyak betoi perminataan birthday dy...
    hehehe...
    bukan ke dah dapat dah..
    tu...
    gambar tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. farhan : tu gambar. nk betul2...huhu

    ReplyDelete
  6. waahh .. da nak masuk 21 da ye .. kene panggil akak la ni .. haha

    ReplyDelete
  7. huhu..muda lg..jgn pggl akak..kih3 *perasan*

    ReplyDelete
  8. wah dah nak dekat ye.. tapi kurang 1 la kaat list tu... mane calon suaminya.. hehehe

    ReplyDelete
  9. takde wish calon suami ke? hahaha..

    semoga dapat la apa yang dihajati. nak kurus, tapi makan nak banyak. boleh?

    ReplyDelete
  10. One is possible to come through - kurus by exercising and not eating too much.

    ReplyDelete
  11. tang kurus tu je yang aku yakin cam payah nak direalisasikan...haha!

    ReplyDelete
  12. kalo makan cup cakes banyak2, macam mn nak jadi kurus? haha

    ReplyDelete
  13. nak krus. tpi diet ketepi. mcm mana tu miera. hehe ce cter ce cter sikit :P
    cik miera kite xlama lg nak tua.tp sy muda lgi. lalala ~
    baby guitar tu suruh yayank belikan :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...


    makin naik umur, makin dewasa la kita..huhuhu

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  15. kalau nak kurus jangan kuat makan..hehe..

    ReplyDelete
  16. amboi. banyak bebenor wishlistnya. haha. aik. nak makan aiskrim tp nk kurus? makan sesudu je k? :p

    jom nnt birthday miera eyfa banje BR :)

    ReplyDelete
  17. asada and fariq : aiya... mana ada calon.. haha.. mau jd ka?

    ReplyDelete
  18. padle : amboi ko... xnk doakan aku ke?

    ReplyDelete
  19. eyfa : haha, miera tuntut tau..kih3

    ReplyDelete
  20. nmpak nye isu kurus lg dpt perhatian..huhu

    ReplyDelete
  21. 21 tahun mudanya...semoga sukses di hari2 yg akan datang...

    ReplyDelete
  22. Miera..bila bday?
    panjangnye wishlist..huhuh
    harap2 dapat la kan.separuh pun jadi la..

    ReplyDelete
  23. selamat ulangtahun hari lahir....

    ReplyDelete
  24. daddyzkool : haha... muda ke? ni pun ase dh tua la.

    ReplyDelete
  25. epi bdy yunk ^^ t celebrate ngn dorg sme bek2 e? hoho

    ReplyDelete
  26. wishlist tu boleh dptlah..mkn aiskrim n cupcake byk2.pastu diet blik.haha.watergun beli jer kt kedai mainan.hoho

    ReplyDelete
  27. hehehe..list last skali tu kena kawal la makanan..hehe..baru jer nk belanja makan kepsi..tak jadi la camni

    ReplyDelete
  28. puan kutu : itu adalah cadangan yang bagus.. haha

    ReplyDelete