What Woman Want

by - Tuesday, March 08, 2011



Selamat Hari Wanita pada semua2 wanita...!!!
Well actually, I tak tau pun betul ke hari ni Hari Wanita Sedunia
Tp memandangkan status FB yang melambak lak ucapkan

So, baru la tetiba tersedar yang hari ni adalah Hari Wanita Sedunia

Ape yang korang buat sepanjang hari ni?
(soalan ini khas untuk wanita saje, lelaki jgn nk menyibuk)

As for me, nothing special today.
Bangun pun lambat. Yeah..sekali lagi..!! membuatkan saya kelam kabut
bersiap untuk kekelas. Nasib baik saya adalah perempuan *sigh*
Secara tiba2 saya terasa ingin membuat sesuatu yang special untuk hari ni
Contoh nye macam memasak untuk makan tengah hari ni
Haha...padahal duk Kolej nak masak macam mana wei..huhuhu

Sempena hari wanita, perasaan saya meronta-ronta inginkan sesuatu!! Perfume yang saya ushar di kedai menjadi senarai pertama dalam wishlists saya..
Tapi ini pun konon2 jugak sebab duit pinjaman 
dah nak habis dek terlalu asyik membelanjakan nya untuk bende2 yang mengarut



Woshh hari ni nak ajak kawan2 layan cite Underdog Soldier la dan nak melaram bersama contact lens baru. Ape2 pun, kepada wanita diluar sana,
Selamat Hari Wanita ye!! 



You May Also Like

38 comments

  1. Selamat hari wanita. Check out my blog, ada dedikasi khas untuk wanita. :)

    ReplyDelete
  2. err...nek..u ni wanita ea..oo..baru tau...hahahha

    ReplyDelete
  3. Lain kali makan aiskrim ajak cme..
    KuRa-KuRa

    -OR-

    Don't Judge Too Quickly

    ReplyDelete
  4. selamat hari awek sedunia. ahah. harharhar.

    dengan selambanya aku membaca entry utk wanita ni. ahahaha

    ReplyDelete
  5. selamat hari wanita! :P

    waahh,, lens camera ada x? xD

    meh2, zai blanje aiskrim ;)

    ReplyDelete
  6. aku ngidam perfume armani code!!

    ReplyDelete
  7. Gen : hihi..thanks untuk dedikasi tu..

    ReplyDelete
  8. mish : amboi..u ingat i ni laki ke?

    ReplyDelete
  9. nub : hik2...selamat hari awek!!

    ReplyDelete
  10. zai : huhu..ngidam woo...jgn cakap je.nnti akak tuntut tau

    ReplyDelete
  11. padle : aku nk channel..jom la blnja aku..hr wanita ni..

    ReplyDelete
  12. siti : hihi..selamat hari pompan ye siti!

    ReplyDelete
  13. selamat hari wanita!!!

    yunk..cite underdog tu bestt..tapi i download je..da lame kot..huhu
    tp seyes memng beshhh!!

    ReplyDelete
  14. selamat hari wanita juga cik miera.. :D

    ReplyDelete
  15. Sile upload pic melaram tu kkkk

    ReplyDelete
  16. nothing special jugak..juz teman my girl fren makan samapi pukul 4pg.letih ade kwn camnih.hu3 :P

    ReplyDelete
  17. selamat hari wanita miera..!!Haha..lupa nk wish..

    ReplyDelete
  18. kat negara lain cm rusia siap de cuti lg hari wanita...klau mesia cuti gk kn best..hihi..(nmpk sgt mls nk g kls ) ^^

    ReplyDelete
  19. selamat hari wanita jugk pada cik amira:)

    ReplyDelete
  20. ieyla : u download kt ne?bg la link yunk

    ReplyDelete
  21. astina : haha..malu la nk upload pic tu..xcntik

    ReplyDelete
  22. kiwi : awk mcm saya la..haha..kiter sama pemalas

    ReplyDelete
  23. hehe..dia x sdr hari wanita sedunia aritu ek.wakakaka

    ReplyDelete
  24. err hari lelaki tak ada ke..


    nah ambik aiskrim ni..

    ReplyDelete
  25. fiezah : ala..i ni kan bizi..muahaha

    ReplyDelete
  26. para-para : mana2???nk...!!sila pos

    ReplyDelete
  27. selamat hari wanitaaaa
    walaupun da terlmbt bbrpa hari..kui2

    ReplyDelete
  28. epi belated women's day:-) hehehe

    ReplyDelete