..Girls Day Out || Gulliver's travels..

Ihik..(ni gelak mengada)
tak tau kenapa nak stat entry dengan mende yang mengada2 kan
oke..stop miera.!
entry kali ni nak cite pasal aktiviti keluar semalam.hihi
tapi asenye mcm nak buat pasal cite kat wayang je..kui3

Korang dah tengok cite gulliver's travels belum?
kalau belum, better la korang pegi tgk
sebab cite tu mmg superb best, da boom..
Oh, tak tau la knp I suka kan..
mungkin sebab ada Jack Black..He's so cute n funny..


menurut sumber kan..cite ni is adapt from a novel
tajuk nye pun Gulliver's Travel.novel ke?saya rasa cm buku cite kanak2 je
ehm, whatever la..malas nak mengarut2 lagi.

Paling best part Gull ( Jack Black) cuba nak selamatkan
istana tu dr terbakar dengan kencing..
yela, dier kan besar, tersesat lak kat pulau org2 yg semua kecik2
mmg senang la nk selamatkan rakyat dan
 kerajaan liliput dari diserang musuh

Dalam cite ni, Gull ni suka cakap besar n poyo2 sangat
sebab dier men reka2 je citer kt semua pnduduk situ
yang konon2 nye, dier Presiden kt negara dier.
seorang pahlawan yang mulia, pastu konon2 ada awek yang cun.
Habis semua rakyat kerajaan tu dier ubah. ada kumpulan rock la.
semua rakyat pun stat pakai baju mcm dier.baju moden2..

Kalau la saya dapat duk kat tempat cmtu dan jadi
macam Gull kan best.hak3..saya boleh buat semua
tp mestilah sunyi kan..wuuaaa...


cantik kan dier..dier ni puteri kat kerajaan liliput tu..
watak dier agak klaka jugak la..nama die Emily Blunt

"Hello..selamat berkenalan.U paham Bahasa Melayu tak?"

dah2..tak nak citer lebih..sebab nnti kalau ada yang
tak tgk ase tak best lak bila dh tau kan..
kalau nak tau yang penuh, gi la tgk ye..mmg best..



ni semua model 'Go Green Bag'
semangat dorang carik2 dan beli beg tu..haha..


kuar semalam mmg best..tak tau la knp kan..
padahal, nk shopping sume tak dapat..
uh..saya nk kasut, takde yang berkenan,
sling bag, takde yang cantik,
baju/blouse, takde yang comel (tipu..)
so, conclusion nye, saya balik bawak roti Gardenia dan Teh Lipton je
MyEm0.Com

amik gambar passport pun tak cantik..
arghh menci ngan apek tu, dier tak pandai amik gambar kot..
gelap giler muka saya.pastu nampak bulat macam kuih pau
(Mak saya suka cakap muka saya mcm kuih pau)

cukup la 




24 comments:

  1. waah..mcm best plak cerita tu...nk kena tgk ni huhu..auww...green bag..no beg plastik dah kan2 go green beg hehehe

    ReplyDelete
  2. Memang best kalau citer ada Jack Black berlakon...


    Karikatur

    ReplyDelete
  3. @efa mmg best tau efa...gi la tgk.hihi, go go green!!

    ReplyDelete
  4. @Miecyber haha..tau xpe..oh! i adore dier..teettt

    ReplyDelete
  5. slah sorg actor yg dmnati..jack black...not bad cite ni mmber ckap..tpi xtgk lg pon..yg cte faster dah tgk..ni plak yg blom..haha

    ReplyDelete
  6. wahh best citer ni..tspi lom tgk lagi..hehe

    ReplyDelete
  7. kalau minat kt jack black tu, suruh la dye sunat cepat2.. hahaha... ngek! ;-p

    ReplyDelete
  8. sampai hati tak ajak saya..
    sob3x..

    ReplyDelete
  9. warghh dh lame incek liquid nk tgk crite tu tp asyik bz jek uhu

    ReplyDelete
  10. kelakar doe citer nie.. bes2..

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. @Solihin Zubir aiyoo..ngek, kalau la dier baca, msti dier tkut kene potong.haha

    ReplyDelete
  14. haha.. boleh layan jgk cerita ni..

    ReplyDelete
  15. iluv that movies...very funny...no need fireman....ha3x...just call julliver....k..

    ReplyDelete
  16. best x cite ni? lom tgk lg . hee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...