Ruang Iklan Terbaik Dari Ladang

by - Saturday, December 18, 2010


location :Toilet Jusco Bukit Tinggi

*pasni sila pegi usha ye*

HOW LONG DO YOU READ THIS AD
COMPARE TO ANY OTHER ADS?

mmg terbaik la kalau tempat iklan mcm ni kan
sambil membuang confirm la org bacakan
hbs tu nk pndang mana lagi
pandang jela pintu tandas tu..hoho
mmg lama la manusia akan pandang dan baca.
lagi2 kalau yang smbelit kan?kan?haha
letak iklan yang boleh membantu pelawasan sewaktu berjuang
iklan 2 alam?
itu yang terbaik

 kalau nk pomot blog pun aci x?RM50 sebulan.murah tuuu..haha.



You May Also Like

23 comments

  1. tora dh undi pilihan 4 n no 139..tatau la calon die sapa men undi je kekekeke..gud luck!!!

    ReplyDelete
  2. mmg t'baik. untuk untung lbh letak iklan dlm 1 board.. sapa mau buang masa bace..

    TeNsIoN

    ReplyDelete
  3. he3, keji sungguh pemikiran diorang, tapi kreatif...

    ReplyDelete
  4. nak sewa nak sewa nak sewa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahaha

    ReplyDelete
  5. si comel miera..
    nih link nya..
    http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other

    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  6. erkk..miera nak update WLM & WLw ke?

    ReplyDelete
  7. wow...bole thn promte kat citu..leh layan membace..hahaha~~

    ReplyDelete
  8. Hehe.. Ni kalau promot minta undi kat BPM konfom ramai yang tengok tu kan? ahakz..
    Apapapun.. good luck BPM ^_^

    ReplyDelete
  9. @Aretikz hak3..tau xpe..mmg best.confirm ada yg baca pastu terus undi.haha

    ReplyDelete
  10. @alienelliz jom la..murah je tu.dapat wit dr nuffnang leh lah sewa..hak2

    ReplyDelete
  11. hahaha.. tengah2 feeling dalam jamban leh tambah ilmu membaca..

    ReplyDelete
  12. cik miera. kongsi ruang iklan jom. .cik miera bayar coz saya blogger baru. xde earning. .hahaha. .woot!!


    pelacuran semakin 3D

    ReplyDelete
  13. wow! terbaik dari ladang kak timah ni~ hahaha

    ReplyDelete
  14. hehe terbaik gak iklan blog kat dlm jamban =P

    ReplyDelete
  15. jom berbaris kat pintu JAMBAN tuh...woohaaa..

    mesti ramai yang baca nanti heheeh

    ReplyDelete
  16. kat toilet laki pon ade gak!!hehe...

    ReplyDelete
  17. selalu bawak paper g jamban..tak la termenung sorang2..

    ReplyDelete
  18. Leh lah letak promosi contest Review Blog kmvsblogger kt situ eh..dgn harapan ramai yang dpt tgk dan join..hehehhe

    ReplyDelete
  19. bahaya ni... kang takjadi gi toilet..haha

    ReplyDelete